Anunturi si informatii

Anunturi si informatii

Program de sarbatori

Stimati pacienti,
Va informam ca in perioada Sarbatorilor programul Policlinicii ASTRA va fi urmatorul:

29.04.2016 - intre orele 07:00-12:00
30.04.2016-02.05.2016 - inchis 

03.05.2016 - program normal

 

PROGRAM RECOLTARE PROBE BIOLOGICE

In perioada sarbatorilor, programul de recoltare probe biologice pentru analizele de bacteriologie este urmatorul:
- luni si marti, respectiv 25.04.2016 si 26.04.2016 se recolateaza doar probe biologice pentru examen bacteriologic exudat faringian, secretii nazale si urocultura,
- in perioada 27 - 29.04.2016 nu se vor recolta probe biologice pentru analizele de bacteriologie.

Incepand cu 03.05.2016, revenim la program normal.
Programul de recoltare probe biologice pentru alte analize ramane neschimbat.

 

S.C. GENSAN S.R.L. - POLICLINICA ASTRA este inscrisa in registrul de evidenta a prelucratorilor de date cu caracter personal sub nr. A.N.S.P.D.C.P. 17326

 S.C. GENSAN S.R.L. – POLICLINICA ASTRA certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea Nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 S.C. GENSAN S.R.L. – POLICLINICA ASTRA garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre S.C. GENSAN S.R.L. – POLICLINICA ASTRA pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc., numai cu acordul prealabil al clientului.

 Conform cerintelor Legii Nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata de la Legea Nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. GENSAN S.R.L. – POLICLINICA ASTRA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dvs. ori o alta persoana.

 Conform Legii Nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*.

 *Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza   sau la numarul de fax: 0269/206.205

 Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

 S.C. GENSAN S.R.L. – POLICLINICA ASTRA utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare.

 Serverele pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si atunci când este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de S.C. GENSAN S.R.L. – POLICLINICA ASTRA este periodic analizata in privinta securitatii.

  

Programari analize decontate de CJAS

Stimati pacienti, va informam ca, programarile pentru analizele de laborator decontate de CJAS se fac in ultima sambata a fiecarei luni pentru luna urmatoare, personal, la sediul policlinicii, cu biletul de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist, incepand cu ora 8. 

Precizam ca nu se fac programari telefonice!
* In situatii exceptionale (zile de sarbatoare) pot aparea modificari. Acestea vor fi anuntate pe site, in timp util. 

 

Carduri de sanatate

Stimati pacienti, va informam ca, in conformitate cu HG 49/2015, incepand din 01.05.2015 toate serviciile medicale decontate de catre Casa de Asigurari de Sanatate (analize de laborator, consultatii medicale de specialitate) se pot efectua doar in baza cardului de asigurari de sanatate activat de catre medicul dvs. de familie.

Noutati

Mai 2017
Policlinica ASTRA ofera 45% reducere, la alegere, pentru unul din cele doua pachete promotionale de analize de laborator disponibile in ultima saptamana a fiecarei luni. Astfel, in perioada 25-31 Mai 2017 pacientii pot efectua cu doar 59 de lei urmatoarele analize de laborator: Pachet 1 -colesterol total, creatinina, glicemie, HDL colesterol, hemoleucograma completa, TGO, TGP, trigliceride sau Pachet 2 – calciu ionic, calciu total, glicemie, hemoleucograma completa, magneziu, proteine totale serice, TGO, TGP.

Aprilie 2017
Campania de verificare gratuita a alunitelor continua si in 2017 la Policlinica ASTRA. Astfel, in zilele de 9 si 16 mai intre orele 19.00-20.00 si in 27 mai intre orele 09.00-10.00, puteti beneficia de o CONSULTATIE GRATUITA pentru verificarea alunitelor (in limita locurilor disponibile), realizata de doamna Dr. Bahnean Izabela - medic specialist dermatovenerologie. 

August 2016
Incepand cu aceasta luna, dr. Coman Liviu, medic specialist psihiatrie pediatrica, ofera consultatii decontate de CJAS in baza biletului de trimitere de la medicul de familie.  

Mai 2016
Incepand cu luna Mai 2016, dr. Albu Laura, medic specialist endocrinologie, ofera consultatii decontate de CJAS in baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

Aprilie 2016
NOU in Policlinica ASTRA! Pacientii pot beneficia de sedinte de microdermabraziune efectuate de dr. Bahnean Izabela. Aflati detalii referitoare la avantajele acestei proceduri accesand urmatorul link

Februarie 2016
Incepand cu aceasta luna, dr. Talau Mariana, medic specialist neurologie, se alatura echipei noastre de medici. Astfel, pacientii pot beneficia de consultatii de neurologie decontate de CJAS in baza biletului de trimitere de la medicul de familie. 

Ianuarie 2016
Stimati pacienti, va informam ca programarile pentru analizele de laborator decontate de CJAS se fac in ultima sambata a fiecarei luni pentru luna urmatoare, in baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist, incepand cu ora 8. 

 

 


REZULTATE ANALIZE:  Acces Medici ACCES PACIENTI

Galerie Foto