POLICLINICA ASTRA – ÎNCEPUTUL UNUI NOU CAPITOL

Policlinica ASTRA a inaugurat in 4 Iulie 2016 cel de-al doilea sediu din Sibiu, pe strada Piata Prahovei, nr. 16, la intersectia cu str. Matei Millo. Incepem un nou capitol in care ne propunem sa rasplatim fidelitatea pacientilor, demonstrata de-a lungul anilor, prin deschiderea unui nou punct de lucru modern, dotat cu aparatura medicala de ultima generatie.

Deschiderea celui de-al doilea punct de lucru reprezinta dorinta de a raspunde numarului tot mai mare de solicitari venit din partea pacientilor prin extinderea colectivului de medici si a serviciilor medicale oferite. In noua clinica, aflata la doar 500m, distanta de sediul principal, pacientii pot beneficia de un centru medical modern, cu un grad ridicat de confort, dotat cu echipamente performante si o echipa medicala profesionista . Lista de servicii disponibile include consultatii de specialitate, investigatii medicale si explorari functionale (ecografii, EKG de repaus, test de efort, spirometrie, dermatoscopie, etc.) la acelasi nivel inalt de calitate cu care pacientii au fost obisnuiti. Printre specializarile medicale disponibile la noua adresa se numara: cardiologie, chirurgie plastica, dermatologie, ecografie, endocrinologie, obstetrica-ginecologie, etc.

Cabinetul de ginecologie este dotat cu unul dintre cele mai performante ecografe, Voluson Logiq E9 cu functia de elastografie. Aparatul detine ultima tehnologie in domeniu si permite realizarea, la cele mai inalte standarde, a tuturor tipurilor de examinari ecografice, in principal in ginecologie sau pentru evaluarea abdomino-pelvina si a tesuturilor moi (de tip tiroida sau san). Prin tehnica elastografica se creste acuratetea diagnostica in explorarea sanilor si a tiroidei permitand diferentierea structurilor maligne de cele beninge. Aparatul este dotat cu softuri ce permit evaluarea cu finete a sarcinii in functie de trimestru, ceea ce face posibila eliminarea diverselor suspiciuni de malformatii.

Consultatii de specialitate decontate de CJAS

De la inceputul anului lista consultatiilor de specialitate decontate de CJAS a fost completata de consultatii de neurologie si endocrinologie, urmand ca in scurt timp cei mai mici dintre pacientii nostri, care au nevoie de consiliere de specialitate sa beneficieze de consultatii gratuite de psihiatrie pediatrica. Acestea se adauga consultatiilor de alergologie, diabet-obezitate, medicina interna si reumatologie, de care pacientii pot beneficia gratuit in baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

Pentru progamari ne puteti contacta in continuare, de luni pană vineri, intre orele 07:00 – 21:00, la aceleasi numere de telefon: 0269/206.204, 0269/233.016 sau 0741/153.382.

Scroll to top