Un nou sediu Policlinica ASTRA – Centru de recuperare medicala

Inceputul anului 2020, marcheaza pentru Policlinica ASTRA si inceputul unui nou capitol.

Ne bucuram sa anuntam ca am deschis un nou sediu, dedicat exclusiv serviciilor de balneofizioterapie, medicina sportiva si recuperare medicala. Acum ne gasiti si pe strada Gheorghe Dima, nr 32, in imediata apropiere de cele doua sedii deja existente.

Echipa de profesionisti, echipamente performante

Activitatea noului sediu este centrata pe crearea unui program de tratament individualizat pentru fiecare pacient. Sediul de pe str. Gheorghe Dima, nr. 32 dispune de sali spatioase si moderne de tratament, dotate cu aparate performante cu posibilitati multiple de tratament unic sau combinat: electroterapie, fizioterapie, magnetoterpie, masaj medical, sala pentru kinetoterapie.

Personalizarea, individualizarea si permanenta adaptare a parametrilor de tratament sunt optiuni importante pe care le putem realiza in diverse modalitati pentru a satisface pretentiile cele mai inalte de eficienta si pentru a manageria cele mai diferite situatii patologice.

Policlinica ASTRA dispune de o echipa de medici specializati in urmatoarele domenii:

– recuperare, medicina fizica si balneologie – Dr. Dima Viorel, Dr. Tomuta Silvia

– reabilitare medicala – Dr. Stefanescu Anisoara

– medicina sportiva – Dr. Ilias Ovidiu

Obiectivul principal al noului sediu este acela de a oferi pacientilor de toate varstele cu afectiuni neurologice, ortopedice, posttraumatice sau postoperatorii, un cadru pentru recuperare, beneficiind de asistenta de specialitate, dar si de aparatura medicala performanta.

Pentru anul viitor, ne dorim extinderea listei de servicii decontate de CJAS si pentru consultatiile si procedurile de recuperare medicala.

De ce al treilea sediu?

Pe parcursul celor 20 de ani de activitate Policlinica ASTRA a castigat increderea pacientilor prin seriozitate si serviciile medicale de calitate. Avand in vedere continua extindere a colectivului de medici, precum si complexitatea serviciilor medicale oferite, in acest an, am deschis al treilea punct de lucru.

In prezent, oferim pacientilor acces la 30 de specialitati medicale si la o echipa de 55 de medici primari si specialisti, cu vasta experienta si renume in Sibiu precum si la un laborator propriu pentru analize medicale.

Va multumim pentru increderea acordata in acesti ani si pentru faptul ca reprezentam pentru dumneavoastra una dintre primele optiuni in privinta monitorizarii starii de sanatate. Incepem un nou capitol in care ne propunem sa mentinem nivelul ridicat al calitatii serviciilor oferite prin care v-am castigat increderea si respectul.

Scroll to top